کشته شدن سرکرده بخش ایران در گروه تروریستی پ.ک.ک اوکراین به ادعای ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه واکنش نشان داد دانش‌آموزان غزه دومین سال تحصیلی بدون مدرسه را آغاز کردند سخنگوی وزارت خارجه: عقب‌نشینی از ۲ شهر جنین و طولکرم در شمال کرانه باختری نشانه ناامیدی اسرائیل است در روز هفدهم شهریور ۵۷، رهبر معظم انقلاب در کدام شهر بودند؟ | ماجرای نامه ایشان به یکی از افراد قم دیوان محاسبات به مراکز ارائه دهنده خدمات پزشکی تذکر داد بازدید میدانی معاون استاندار و فرماندار مشهد مقدس از قسمت‌های مختلف پایانه امام رضا (ع) نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی: هیچ استان جدیدی در کشور ایجاد نمی‌شود کشتار‌ جدید اشغالگران در حمله به چادر‌ها و محل استقرار آوارگان در غزه بیش از ۱۰۰ متقاضی نمایندگی اخیر مجلس شورای اسلامی مدرک تحصیلی جعلی داشتند فرمانده کل سپاه: تاکنون ۱۲ کشتی اسرائیلی را مورد اصابت قرار داده‌ایم و خطوط کشتیرانی‌مان را ایمن کردیم رئیس جمهور: نیازمند نگاه بسیجی برای رفع موانع کشور هستیم تجهیزات مدرن مرزبانی فراجا برای پایش دقیق مرزهای کشور سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور بر جلوگیری از انتصابات مبتنی بر روابط سببی و نسبی تاکید دارند زمین لرزه شدید در ترکیه (۱۷ شهریور ۱۴۰۳) پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس آتی بریکس دیدار می‌کنند بازدید رئیس‌جمهور از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) + فیلم بمباران گسترده جنوب لبنان توسط صهیونیست‌ها هفت فلسطینی در بمباران غزه به شهادت رسیدند پاسخ صریح ایران در مورد ارسال موشک‌های بالستیک به روسیه (۱۶ شهریور ۱۴۰۳) پیام مهم واشنگتن به تل‌آویو در خصوص ایران و حزب الله
سرخط خبرها

در روز هفدهم شهریور ۵۷، رهبر معظم انقلاب در کدام شهر بودند؟ | ماجرای نامه ایشان به یکی از افراد قم

  • کد خبر: ۲۴۹۵۵۷
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
در روز هفدهم شهریور ۵۷، رهبر معظم انقلاب در کدام شهر بودند؟ | ماجرای نامه ایشان به یکی از افراد قم
۱۷ شهریور ۱۳۵۷ یکی از روز‌های مهم در تقویم انقلاب اسلامی ایران بوده و به همین مناسبت، پایگاه اطلاع‌رسانی رهبر انقلاب اسلامی مطلبی منتشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این مطلب آمده است:

من از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطره‌ای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خون‌بار در تهران اتفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.

این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینه‌ای، همه عبرت‌ها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامه‌های آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّه‌ای را که طرفداران و علاقه‌مندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقه‌مند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آن‌طور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این احساس خطر را کردم.

آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامه‌ای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثت‌آمیز میخواهند بهانه‌ای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون این‌که خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.

روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامه‌ها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم.

من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیری‌ها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونه‌اش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۶/۱۹

منبع:

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->